Eg vil bestille nye varer måndag 13.12.2021

Ta kontakt på epost anne-liv.roysum@hotmail.com eller mobil 909 87 849 om det er noko du vil ha før jul!

 

Aloe Prepolis Creme er eit av dei mest populære produkta og den eg sel desidert mest av, så den er verdt å prøve. Kan brukast til nesten alt. Aloe og propolis i lag👍 Utmerket for tørr hud over heile kroppen. Kremet konsistens og herleg honningsduft.

Forever Livings Aloe vera-produkter verdsettes av millionvis av mennesker over hele verden og selges via forhandlere på 160 markeder. Vi håper at også du har oppdaget og testet Forever Living Products Aloe vera-produkter av absolutt høyeste kvalitet. Kva med å testa ut desse tre?

  • Aloe Ever-Shield™

    Skånsom og effektiv deodorantstift med hudpleiende Aloe vera. Mild unisexduft og behagelig konsistens som verken kleber eller etterlater flekker på klærne.

  • 25th Edition for Women EdP

    Kombinasjonen av friske blomster og runde, lett krydrede basetoner tiltaler de aller fleste. Dette er en duft som er lett å like og som hyller det feminine – passer for kvinner i alle aldre til både hverdag og fest.

  • Aloe Lips™

    Leppecerat med Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind.

 

 

Eller vil du heller teste ut såpene?

Du kan velge mellom fast og flytande såpe 🙂

 

 

 

 

 

Litt om nokon av produkta

 
Aloe Lotion kr 206,-
En litt lettere lotion for hele kropen - inklusiv ansiktet. Inneholder blant annet Aloe vera, jojobaolje og vitamin E. Er fuktighetsbevarende, berolignede og gjør huden myk og glatt. Diskrè duft.
 
Aloe Moisturizing Lotion kr 206,-
Oppdag en helt ekstra fuktighetsbevarende, pleiende og mykgjørende allroundlotion for både ansikt og kropp, basert på vår Aloe vera. Denne passer utmerket på reisen når du vil pakke lett.
 
Aloe MSM Gel kr 320,- 
Dyptgående massasjegel med beroligende og styrkende egenskaper. Inneholder blant annet MSM (Metylsulfonylmetan, en organisk svovelblanding som finnes i nesten alle levende organismer) og Aloe vera. Duftfri.
 
Aloe Vera Gelly kr 206,-
Tørr hud, solbrenthet og kløende insektbitt? Aloe Vera Gelly inneholder stabiliserende Aloe Vera Gel som raskt absorberes av huden og virker beroligende, pleiende og fuktighetsbevarende. Brukes på hud som trenger den, fra topp til tå.
 

Forever Ultra™ kr 277,-
Raskt måltid med orden på kaloriene. God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler og en herlig kremaktig vanilje- eller sjokoladesmak. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like godt som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du ganske enkelt er sugen på noe godt.

  
Har du sprøsmål kan du ringe meg 909 87 849
 
Oversikt over alle produkta ser du på www.foreverliving.no