Noko har eg inne, resten kan eg bestille og du får varene innan ei veke.

Her kan du sjå ei oversikt over alle produkta:
www.foreverliving.no

 

Ta kontakt på epost anne-liv.roysum@hotmail.com eller mobil 909 87 849.

Litt om dei produkta eg har i klinikken

Aloe Heat Lotion kr 201,- 
Trøtte kroppens beste venn. Deilig massasjelotion med Aloe vera, mentol og eukalyptusolje som også gjøre huden myk og glatt. Dufte deilig av mint.
 
Aloe Propolis Creme kr 267,-
Et av de mest populære produkterne. Utmerket for tørr hud over hele kroppen. Både mykhjørende og fuktighetsbevarende med en kremet konsistens og herlig honningsduft.
 
Aloe Lotion kr 201,-
En litt lettere lotion for hele kropen - inklusiv ansiktet. Inneholder lant annet Aloe vera, jojobaolje og vitamin E. Er fuktighetsbevarende, berolignede og gjør huden myk og glatt. Diskrè duft.
 
Aloe Moisturizing Lotion kr 201,-
Oppdag en helt ekstra fuktighetsbevarende, pleiende og mykgjørende allroundlotion for både ansikt og kropp, basert på vår Aloe vera. Denne passer utmerket på reisen når du vil pakke lett.
 
Aloe MSM Gel kr 312,- 
Dyptgående massasjegel med beroligende og styrkende egenskaper. Inneholder blant annet MSM (Metylsulfonylmetan, en organisk svovelblanding som finnes i nesten alle levende organismer) og Aloe vera. Duftfri.
 
Aloe Vera Gelly kr 201,-
Tørr hud, solbrenthet og kløende insektbitt? Aloe Vera Gelly inneholder stabiliserende Aloe Vera Gel som raskt absorberes av huden og virker beroligende, pleiende og fuktighetsbevarende. Brukes på hud som trenger den, fra topp til tå.
 
Aloe Lips kr 47,-
Hold smilet i form i all slags vær! Kombinasjonen av Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene myke, og beskytter dem mot vær og vind. Kan også brukes blant annet på negleband og ved kløe av insektstikk.
 
Awakening eye cream kr 203,-
Fuktende øyekrem med silkeglatt resultat. Frisker opp og gir huden rundt øynene en ungdommelig følelse. Med Aloe vera, peptider, mikroalger, hydrolysert kolagen, jojobaolje og rødbeteekstrakt.
 
Forever ALOE MPD 2X ULTRA kr 327,-
Et allround rengjøringsmiddel som virkelig lever opp til navnet sitt. Fungerer like bra for alle typer klesvask som for rengjøring av gulv, bad, fliser og til oppvask for hånd.
 
Har du sprøsmål kan du ringe meg 909 87 849
 
Oversikt over alle produkta ser du på www.foreverliving.no