Eg har enkelte produkt frå Foreverliving for sal.

 

Ta kontakt på epost anne-liv.roysum@hotmail.com eller mobil 909 87 849.

Litt om dei produkta eg har på klinikken nå

 
Aloe Propolis Creme kr 267,-
Et av de mest populære produkterne. Utmerket for tørr hud over hele kroppen. Både mykhjørende og fuktighetsbevarende med en kremet konsistens og herlig honningsduft.
 
Aloe Lotion kr 206,-
En litt lettere lotion for hele kropen - inklusiv ansiktet. Inneholder blant annet Aloe vera, jojobaolje og vitamin E. Er fuktighetsbevarende, berolignede og gjør huden myk og glatt. Diskrè duft.
 
Aloe Moisturizing Lotion kr 206,-
Oppdag en helt ekstra fuktighetsbevarende, pleiende og mykgjørende allroundlotion for både ansikt og kropp, basert på vår Aloe vera. Denne passer utmerket på reisen når du vil pakke lett.
 
Aloe MSM Gel kr 320,- 
Dyptgående massasjegel med beroligende og styrkende egenskaper. Inneholder blant annet MSM (Metylsulfonylmetan, en organisk svovelblanding som finnes i nesten alle levende organismer) og Aloe vera. Duftfri.
 
Aloe Vera Gelly kr 206,-
Tørr hud, solbrenthet og kløende insektbitt? Aloe Vera Gelly inneholder stabiliserende Aloe Vera Gel som raskt absorberes av huden og virker beroligende, pleiende og fuktighetsbevarende. Brukes på hud som trenger den, fra topp til tå.
 

Forever Ultra™ kr 277,-
Raskt måltid med orden på kaloriene. God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler og en herlig kremaktig vanilje- eller sjokoladesmak. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like godt som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du ganske enkelt er sugen på noe godt.

  
Har du sprøsmål kan du ringe meg 909 87 849
 
Oversikt over alle produkta ser du på www.foreverliving.no